Vinfabrik för egna frukter

Älskar du vin och har du någon gång drömt om att göra ditt alldeles egna personliga vin direkt ifrån ditt hem? Då är denna produkt vid namn ”Vinfabrik för egna frukter” helt klart någonting som du kommer att ha mycket nöje utav! Detta kitt ger dig möjligheten att göra ditt alldeles egna vin och att sätta en personlig touch på det, så att du sedan kan skryta inför dina vänner och säga att det är du som har gjort det helt själv ifrån ditt hem.

Detta ingår i produkten
När du får hem din produkt så att du kan börja göra ditt alldeles egna vin så får du någonting som kallas för det stora jäs-kittet + jässats för egna bär och frukter. I detta ingår en hävert, en jäsningsmätare, en hävarm, en korkapparat, två stycken jäshinkar som rymmer trettio liter, enzym, rengöringsmedel, klarningsmedel, jässtopp samt en speciell vinjäst innehållande specialnäring. Flaskor får du dock fixa fram själv men när du har gjort det så är det bara att köra igång och skapa ditt alldeles egna vin!

Varför göra eget vin?
Varför man skall göra sitt eget vin istället när det finns att köpa på systembolaget kanske många undrar, men det finns faktiskt en himla massa bra anledningar till varför man någon gång skall testa att göra sitt eget vin istället.

Först och främst så är det otroligt kul och alla borde någon gång testa på att göra sitt eget vin. Vidare så är det en chans att sätta sin personliga prägel på sitt vin så att man får det så man själv vill ha det, och det är även en rolig sak att vissa upp för ens vänner under middagar etc.

Besök http://www.pgw.se/ för att beställa hem denna härliga produkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *