När det omöjliga sker

De flesta människor kommer att komma till en stund i livet som de helst hade velat slippa. Stunden då någon de håller kär går bort. ”Man lever bara en kort tid på jorden” och ”döden är lika naturlig som födseln” är fraser man ofta hör och de kanske är menade att trösta, men när stunden är inne och man måste lära sig leva utan en person som man älskar hjälper de föga. Däremot finns det saker som kan hjälpa en att få ett värdigt avslut.

Inget rätt eller fel
Det finns inget rätt eller fel varken i sorgen eller i det praktiska. Ofta är döden, begravning och allt som hör därtill en helt ny värld för den närstående. Ibland kan det kännas skönt att få stöd med att ordna ett respektfullt avslut. Besök http://soderquists.se/, en begravningsbyrå i Stockholm och Nacka. Den drivs av en familj med starka kvinnor och det familjära och starka följer med i deras arbete och man får ett personligt stöd i arbetet att säga adjö.

På ditt sätt
Begravningsbyrån är specialiserad på att göra saker på det sätt man önskar. Om man exempelvis inte alls vill åka till en begravningsbyrå så behöver man inte. Det finns en väl utvecklad hemsida som är lätt att förstå och som ger en möjligheten att tänka ut hur man vill ha det och planera allt hemifrån. Det kan vara skönt speciellt om man känner att man inte orkar vistas bland andra människor i sin sorg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *